Prozkoumejte svět kreativity s naší stavebnicí LiNeli

Vítejte u dalšího příspěvku na našem blogu! Dnes se podíváme blíže na naši stavebnici LiNeli, která otevírá dveře do světa kreativity a učení pro děti všech věkových skupin.

Co je stavebnice LiNeli?

Naše stavebnice LiNeli je unikátní sada, která umožňuje dětem (a jejich rodičům) stavět nejen podle návodu, ale také podle vlastní fantazie. Každý dílek je navržen tak, aby byl intuitivní a snadno použitelný, což dětem umožňuje snadno se učit a zároveň si hrát.

Všechny dřevěné dílky jsou opravdu velké, tak že můžete stavět rozměrné a robusní stavby. Může se přitom jednat i o praktické doplňky pro dětský pokojíček. Třeba taková polička pro ukládání knížek (skvělé pro Albi chytrou tužku).

Prohlédnout stavebnice

Blog 11.6.2024
Blog 11.6.2024

Jaké modely můžete sestavit?

Neustále přidáváme nové modely a návody k jejich sestavení. Čím více dílků máte, tím více toho postavíte. Fantazii se meze nekladou. V nabídce už nyní najdete třeba tyto modely:

Každý model je navržen tak, aby byl nejen zábavný, ale i edukativní, rozvíjel jemnou motoriku a podporoval kreativní a logické myšlení.

Zábava a vzdělávání zároveň

Každý model je navržen tak, aby byl nejen zábavný, ale i edukativní, rozvíjel jemnou motoriku a podporoval kreativní a logické myšlení.

Proč si vybrat naši stavebnici?

LiNeli stavebnice je víc než jen zábava. Je to investice do rozvoje vašeho dítěte. Díky flexibilním možnostem stavění, které stavebnice nabízí, se děti učí řešit problémy, pracovat na projektech a dokonce rozvíjet týmové dovednosti při společné hře s přáteli nebo rodinou. Navíc, díky možnosti dokoupit jednotlivé dílky, může vaše stavebnice růst společně s fantazií vašeho dítěte.

Naše stavebnice je vyrobena z kvalitních a bezpečných materiálů, což je pro nás jako výrobce prioritou. Chceme, aby byla každá hra bezpečná a zábavná.

Prohlédnout stavebnice

Blog 11.6.2024
Blog 11.6.2024

Stále nové videonávody

Na našem e-shopu najdete sekci s videonávody, které neustále doplňujeme. Tyto návody jsou skvělým zdrojem pro děti, aby se naučily stavět různé modely krok za krokem. 

Díky pravidelným aktualizacím a zábavné prezentaci si vaše děti mohou užívat nové výzvy a inspirace pro své projekty. Připojte se k nám a objevte radost z tvoření!

Děkujeme, že jste se dočetli až sem. Těšíme se na všechny úžasné projekty, které vaše děti vytvoří s naší stavebnicí LiNeli. Sdílejte s námi své příběhy a fotky hotových výrobků.

Zobrazit videonávody